Wat Als Je Na Jaren Oefenen Nog Steeds Slecht Bent Met Vrouwen?

wat als je na jaren nog steeds slecht bent met vrouwen

Enkele jaren geleden ontdekte je het. Dating advies. Het was alsof de hemel zich aan je openbaarde. Is het dan toch echt mogelijk? Kan ik werkelijk goed worden met vrouwen?

Al die jaren waarin je jezelf een mislukking had gevoeld. Keer op keer verliefd zijn op vrouwen die je niet zagen staan. Straal genegeerd worden in de kroeg of telkens maar weer door vrouwen in je omgeving in de friendzone geplaatst worden.

Al die frustratie en pijn. Het was niet meer nodig. Je had nu een antwoord. Duizenden boeken, video’s en artikelen over dating en vrouwen verleiden waardoor jouw leven nooit meer hetzelfde hoefde te zijn. Eindelijk een manier om jouw liefdesleven voorgoed te veranderen.

Je dook in het materiaal. Las meerdere boeken. Keek regelmatig online video’s. En nu, jaren later… Wat is er nu werkelijk veranderd?

Als jij bent zoals de meeste mensen dan is de kans groot dat je zo ongeveer op dezelfde plek bent als jaren geleden. Misschien heb je iets meer resultaat dan een aantal jaren geleden. Alleen de werkelijke verandering waar je van droomde is er niet.

Als je dit herkent dan zou het heel goed kunnen dat je jouw dromen en ambities hebt bijgesteld. Dat je inmiddels hebt besloten om te settelen voor minder.

Zonde. Je dromen en doelen opgeven omdat het niet lukt is een gebruikelijke gewoonte van mensen. Wel een gewoonte die ervoor zorgt dat de meeste mensen bizar weinig bereiken in hun leven.

Als je een doel hebt, iets wat je heel graag wil bereiken, wil je dat doel kostte wat het kost niet verlagen. Een doel verlagen is als spirituele zelfmoord. Maar, wat dan? Als je al die jaren maar zo weinig resultaat hebt gemerkt, hoe kan je hier dan nu verandering in brengen?

Tip: Zelfs als je dating advies pas net ontdekt hebt, is dit artikel de moeite waard om te lezen. Het gaat je dan behoeden van een aantal gigantische denkfouten.

In dit artikel ga je ontdekken wat het precies is dat jou tot nu toe heeft tegengehouden om het resultaat te bereiken waar je werkelijk naar op zoek bent.

Waarschuwing: Dit artikel kan wel eens heel confronterend zijn. Je staat op het punt om een aantal van jouw grootste valkuilen en struikelblokken te ontmoeten. Dat is niet altijd prettig. Wel nodig.

Het goede nieuws is, het is nog niet te laat. Je kan nog veranderen. Wanneer je er vandaag voor kiest om van koers te veranderen en de principes in dit artikel voor eens en altijd toe te passen, dan kan jij nog steeds goed worden met vrouwen en jouw dromen en doelen bereiken.

 

De reden dat 99% van alle mannen nooit goed worden met vrouwen

bar rejection

Het is lullig om te zeggen, maar je was vanaf het begin al gedoemd om te falen. Er zijn verborgen krachten en principes die jou ervan hebben weerhouden om het succes te bereiken waar je op hoopte.

De kans is groot dat niemand je ooit heeft vertelt over deze principes. Waardoor je geen idee had hoe je hiermee om kon gaan. En er dus niks aan kon doen.

Tot nu toe.

Hoewel het misschien klinkt als de nieuwste complottheorie, gaat het hier niet over krachten van buitenaf die erop uit zijn om jou te stoppen.

Waar ik het over heb zijn wetenschappelijk bewezen psychologische principes die aan de kern liggen van hoe ons brein werkt.

Deze principes worden ook wel Cognitieve Biases genoemd. Denkfouten die mensen keer op keer maken waardoor ze fouten maken, verkeerde verwachtingen hebben en keer op keer de mist in gaan.

Hieronder leg ik de grootste denkfouten uit die mannen maken in hun ontwikkeling met vrouwen. De fouten zijn verdeeld over 4 categorieën.

 

1. Geloven dat je speciaal bent

 

Listen up maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else.

Tyler Durden - Fight Club

Wij mensen hebben de behoefte om allemaal te verwachten dat we uniek en speciaal zijn. Dat voor ons andere regels gelden. Dat wij een uitzondering zijn op de regel.

Zo kan ik me nog goed herinneren hoe ik, op het moment dat ik dating advies ontdekte, op een online forum las over wat er precies voor nodig is om goed te worden met vrouwen.

Ergens in dat verhaal werd de inschatting gemaakt dat je als man ongeveer 2000 tot 3000 vrouwen zou moeten aanspreken om jezelf van een verlegen, onzekere man om te toveren naar een zelfverzekerde man die behoorlijk wat succes heeft met vrouwen.

Op het moment dat ik het las ging de volgende gedachte door mijn hoofd. “Oh, dan kan ik vast wel goed worden door ongeveer 1000 vrouwen aan te spreken. Ik heb tenslotte universitair denkniveau en ik kan dus waarschijnlijk 2x zo snel informatie opnemen dan de gemiddelde man”.

Dit was trouwens dezelfde denkfout waardoor ik op 18-jarige leeftijd mijn theorie examen van mijn rijbewijs moest overdoen. “Hoe moeilijk kan het zijn voor mij, ik ben tenslotte bovengemiddeld intelligent”.

Stop met die gedachte. Het is achterlijk. Als je sneller leert dan anderen, leuke extra. Maar het mag nooit of te nimmer een reden zijn om ervan uit te gaan dat jij door minder actie te ondernemen vanzelf meer resultaat zal bereiken.

De Superiority bias is een bekende denkfout die ervoor zorgt dat mensen luier worden dan goed voor ze is. Zo zijn er verhalen over CEO’s van multinationals die oerstomme beslissingen maken omdat ze zichzelf steeds meer onoverwinnelijk gaan wanen.superiority bias

De gedachte dat je van nature “beter” of “specialer” bent dan andere mensen zorgt ervoor dat je ervan uitgaat dat er voor jou andere regels gelden dan voor andere mensen. Dit is een illusie.

Ditzelfde doen we wanneer we onze eigen karaktereigenschappen inschatten. Volgens de Social Desirability Bias overschatten we onze eigen positieve karaktereigenschappen, zoals moed, wilskracht, doorzettingsvermogen, empathie en positiviteit. Tegelijkertijd onderschatten we onze negatieve karaktereigenschappen, zoals luiheid, agressiviteit, negativiteit en egoïsme.

Zo vond ik mezelf 4 jaar geleden een harde werker. Vandaag de dag vind ik mezelf ook een harde werker. Toch ben ik nu in een gemiddelde week ongeveer 3 keer productiever dan 4 jaar geleden. Wat ik toen hard werken noemde is voor mij nu lachwekkend. En er is een kans kans dat ik over 4 jaar hetzelfde zeg over hoe veel ik nu doe.

Jij wilt dus beter worden met vrouwen? Hoeveel actie neem je hier daadwerkelijk voor? Neem eens de tijd om echt even terug te blikken op wat je precies gedaan hebt de afgelopen week. Hoeveel vrouwen heb je daadwerkelijk aangesproken? De kans is namelijk heel groot dat je in eerste instantie geneigd bent om dit zwaar te overschatten.

Zodra je ontdekt dat je eigenlijk minder actie hebt ondernomen dan je had willen doen, is de kans groot dat er allerlei redenen in je hoofd opkomen waarom dit zo is.

Stuk voor stuk klinken ze als goede redenen. De mensen in je omgeving waren niet stimulerend genoeg. Er was nu eenmaal niet zoveel mogelijkheid. Of je had toevallig nu andere verplichtingen waardoor je geen tijd en energie meer had.

Het is dus niet jouw schuld dat je gefaald bent in dit voornemen.

De Self-Serving Bias is de denkfout om meer verantwoordelijkheid te nemen voor successen dan voor falen. Als je om je heen kijkt zie je praktisch iedereen deze fout maken.

self serving biasVraag maar eens aan 10 willekeurige mensen “Wat gaat heel goed in je leven en hoe komt dat?” Geheid dat ze je vertellen dat het komt door dingen die ze zelf hebben gedaan. En vraag nu eens aan 10 andere mensen “Wat gaat slecht in je leven en hoe komt dat?” Reken maar dat deze mensen je vertellen dat het door alles en iedereen komt behalve zij zelf.

De kunst is uiteindelijk om niet alleen de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen successen. Hoe zou je leven eruit zien als je daarnaast ook verantwoordelijkheid zou nemen voor je eigen falen?

Stel dat je overgewicht hebt, stop dan eens met het de schuld geven aan je omgeving, de televisie, voedsel dat ze gewoon té lekker hebben gemaakt en je werk dat je zoveel stress oplevert. Leg in plaats daarvan de verantwoordelijkheid bij jezelf en ga ervan uit dat jij de enige bent die dit kan veranderen.

Precies hetzelfde geldt voor succes met vrouwen. Als je op dit moment eenzaam bent of keer op keer afgewezen wordt door vrouwen. Leg dan de verantwoordelijkheid volledig bij jezelf.

Eén van de meest krachtige gewoontes die ik de afgelopen jaren heb gehad is dat iedere keer dat ik werd afgewezen, ik tegen mezelf zei “blijkbaar heb je jezelf nog niet voldoende ontwikkeld. Er is nog veel meer om te leren, zorg dat je jezelf beter maakt, dan gaat dit de volgende keer wél goed”.

 

2. Geloven dat het wel goedkomt wanneer je blijft doen wat je nu doet

If people knew how hard I worked to get my mastery, it wouldn't seem so wonderful at all.

Michelangelo

Het is heel goed mogelijk dat vrouwen verleiden één van de moeilijkste dingen is die je ooit gaat leren. Als je écht goed wilt worden gaat het je bloed, zweet en tranen kosten. Hoe eerder je dit accepteert, hoe makkelijker de realiteit voor je is.

Wanneer ik uitga met mannen om ze te coachen en voordoe hoe je bijvoorbeelt een vrouw aanraakt of zoent, hoor ik wel eens “Ja maar als jij het doet lijkt het zo makkelijk”. En ja. Natuurlijk lijkt het dan makkelijk. Ik heb het inmiddels al duizenden keren gedaan.

Maar dat betekent niet dat het voor mij altijd makkelijk was. Voor mij was het ooit onvoorstelbaar dat ik ooit een vrouw zou kunnen zoenen die ik pas net 5 minuten kende.

Alleen doordat ik het zo vaak geoefend heb kan het nu soms lijken alsof het me moeiteloos afgaat. Competentie doet dingen makkelijker lijken dan ze zijn.

Dit wordt in de wetenschap het Hard-easy effect genoemd. Wanneer je ergens net aan begint lijkt het vaak een stuk makkelijker dan het is. Mensen onderschatten zichzelf op makkelijke taken en overschatten zichzelf op moeilijke taken.

Daardoor hebben veel mannen de neiging om zwaar te onderschatten hoe veel tijd, energie en moeite het gaat kosten om goed te worden met vrouwen.

Zo coach ik wel eens mannen die me vol enthousiasme vertellen dat ze deze week wel 10 vrouwen hebben aangesproken. Helemaal trots hebben ze de illusie dat ze met deze inzet goed gaan worden met vrouwen.

Als je aanneemt dat je, zoals in het voorbeeld hierboven, ongeveer 2000 vrouwen wil aanspreken om op een redelijk niveau te komen dan gaat het ze dus 4 jaar kosten om redelijk goed te worden.

Wie in vredesnaam wil er 4 jaar spenderen om redelijk te worden in iets? Stel je voor dat jij vandaag begint met snowboarden. Wil je dan na 4 jaar pas eindelijk eens goed genoeg zijn om over de zwarte piste te kunnen?

Lijkt me sterk. En deze mannen hebben vaak ook niet die verwachting. In plaats daarvan verwachten ze door 10 vrouwen per week aan te spreken binnen een jaar klaar zijn om de geschiedenisboeken in te gaan als de grootste casanova van de 21e eeuw.

En wie kan het ze kwalijk nemen? Deze denkfout zit diep ingebakken in de menselijke cultuur.

Nu ben ik van nature zelf ook een rasoptimist. Je wilt niet weten hoe vaak ik mezelf bijvoorbeeld in financiële moeilijkheden heb gebracht omdat ik overoptimistisch was in het verwachten van een positieve uitkomst.

En het is ook een lekker gevoel om optimistisch te zijn. De meeste mensen zijn er trots op. Toch is de Optimism Bias een bekende denkfout, mensen verwachten voortdurend dat dingen makkelijker en beter verlopen dan ze werkelijk gaan.hard easy effect

Wat moet je dan? Moeten we allemaal maar een potje gaan doemdenken dan? En moeten we onze dromen en doelen maar direct laten varen, als we blijkbaar toch te optimistisch zijn geweest in het stellen ervan?

Nee. Mijn favoriete oplossing voor de Optimism Bias is de 10x regel. De 10x regel is een feilloze manier om te zorgen dat je altijd je doelen behaalt, veel meer uit je leven haalt dan je nu al doet en jezelf indekt voor deze Optimism Bias.

De 10x regel komt van de business- en salesgoeroe Grant Cardone. Volgens Grant Cardone is deze regel de oorzaak dat hij nu voor meer dan 350 miljoen dollar aan vastgoed heeft en het grootste online salestraining platform ter wereld heeft.

Deze regel houdt in dat zodra je een doel voor jezelf stelt, je vervolgens bedenkt wat je verwacht dat er ongeveer nodig is om dat doel te bereiken. Om jezelf dan voor te nemen om 10 keer zo veel te doen dan je denkt dat nodig is.

Op het moment dat je 10 keer zoveel actie neemt dan je verwacht dat nodig is om je doel te bereiken, ben je in ieder geval verzekerd dat je het doel zal bereiken. Misschien schiet je zelfs voorbij je doel.

Wat maakt de 10x regel nou zo fantastisch? Het kost vaak helemaal niet 10 keer zoveel moeite om 10 keer zoveel actie te ondernemen. Sterker nog, vaak moet je bij actie ondernemen vooral even over een eerste drempel heen, waarna je in een flow komt en het steeds makkelijker wordt om meer actie te ondernemen.

Stel dat je bijvoorbeeld 2 keer per week uitgaat en 5 leuke vrouwen per avond aanspreekt. Dan zou het zomaar kunnen dat het je behoorlijk wat moeite kost om die eerste vrouw aan te spreken. Het is alsof je brein even moet wennen aan hoe het ook alweer was om die drempel van spanning over te stappen. De tweede gaat al ietsje makkelijker. En de vijfde is uiteindelijk niet eens zo spannend meer.

Dan zit je eindelijk een beetje in de flow, en dan stop je.

Terwijl aan de andere kant. Wat nu als je 4 keer per week uit zou gaan en 25 leuke vrouwen per avond zou ontmoeten? Dan zou het je na verloop van tijd geen enkele moeite meer kosten. Actie zit dan ingebakken in je systeem en een leuke vrouw aanspreken wordt de nieuwe standaard.

Bijkomend voordeel is dat je zo direct meer positieve ervaringen krijgt. Waardoor je automatisch meer beloning krijgt voor je gedrag. En dus meer gestimuleerd wordt om dit vol te houden.

Hetzelfde heb ik bijvoorbeeld ervaren met het schieten van videoblogs voor het YouTube kanaal van Mannenvisie. Tot enige tijd geleden schoot ik vaak 1 video per week. Met soms weken ertussen.

Laatst realiseerde ik me dat ik heel goed in staat was om in plaats daarvan 5 of 6 video’s op een dag te schieten. Dit kost me vaak ongeveer 2 à 3 uur. Vandaar ook dat ik de afgelopen paar weken vaak 5 video’s per week heb uitgebracht. Waardoor ik merkte dat het aantal kijkers per dag plotseling verdubbelde.

Zo heb ik het ook altijd gedaan in mijn ontwikkeling met vrouwen. Iedere keer dat ik dacht “nu kan ik wel even rustig aan doen, het komt vanzelf wel”, bedacht ik me dat er vanzelf alleen gemiddelde resultaten op me af zullen komen. Geweldige resultaten komen enkel en alleen op het moment dat je geweldig veel actie onderneemt.

10x rule

3. Geloven dat je meer wilskracht hebt dan je daadwerkelijk hebt

Mastering others is strength; Mastering yourself is true power.

Lao Tzu

Ben je wel eens teruggekomen van een avond uitgaan terwijl je tegen jezelf zei “Morgen ga ik het anders doen. Morgen ga ik wél echt actie ondernemen. Hoe dan ook!”

En dat je de volgende dag precies net zo weinig actie ondernam als gisteravond?

Dit is precies hetzelfde als iemand die zegt “Volgende week ga ik stoppen met roken”. “Volgende week ga ik meer sporten”.

Leuk en aardig die goede voornemens. Maar waarom in vredesnaam wacht je nog een week om een belangrijke verandering te maken?

Er is één hele belangrijke reden waarom jij en praktisch alle andere mensen op deze planeet dat doen. Volgens het principe van Hyperbolic discounting hebben we een automatische voorkeur voor directe beloning.

Als je mag kiezen tussen een reep chocolade vandaag of een reep chocolade over 2 weken, is de kans groot dat je kiest voor de reep chocolade vandaag.

Hyperbolic discounting zorgt dat het makkelijker is om je voor te nemen om over een week actie te ondernemen dan om vandaag actie te ondernemen. Helaas zorgt dit voor een enorme illusie. Volgende week bestaat niet. Alleen nu bestaat. Je hebt geen enkele reden waarom volgende week een beter moment zou zijn om te beginnen dan vandaag.

Hoe je jezelf nu voelt en de acties die je nu onderneemt bepalen hoe je jezelf ontwikkelt. Natuurlijk is het belangrijk om plannen te maken voor de toekomst. Alleen uiteindelijk is het nóg belangrijker om te beseffen dat de toekomst een beeld is dat enkel en alleen in je eigen hoofd bestaat. In werkelijkheid leef je altijd in het nu en heb je alleen controle over wat je nu doet, en niet over wat je volgende week doet.

Denk hier eens goed over na. Als je nu besluit om een leuke vrouw aan te spreken, dan heb je 100% de controle om dat nu ook echt te doen. Alleen, als je nu besluit om volgende week een leuke vrouw aan te spreken, dan is de kans groot dat je er volgende week toch anders over denkt.

Wat je nu ook tegen jezelf zegt, er is altijd een kans dat je volgende week geen actie onderneemt.

Dit effect wordt nog eens extra versterkt door de restraint bias. De Restraint Bias zorgt namelijk dat we over het algemeen overschatten in hoeverre wij in staat zijn om verleidingen te weerstaan. Dit is de reden dat mensen vol goede moed aan diëten beginnen, om er vervolgens twee weken later achter te komen dat ze het niet kunnen volhouden. restraint-bias

Bij de superiority bias ben je voor jezelf nagegaan hoeveel actie je de afgelopen week hebt ondernomen. Viel dit mee of viel dit tegen?

Als het tegenviel is de kans groot dat dit kwam dankzij de restraint bias. Van tevoren had je jouw eigen wilskracht waarschijnlijk hoger ingeschat dan hij daadwerkelijk bleek te zijn.

Dus hoe ga je effectief om met dit gebrek aan wilskracht? In plaats van keer op keer de vergissing te maken dat je vanaf morgen meer wilskracht zal hebben dan nu, wil je bedenken hoe je om kan gaan met een gebrek aan wilskracht, totdat jouw wilskracht werkelijk groot genoeg is geworden zodat je vanuit jezelf consistent actie onderneemt.

Hoe doe je dit?

Het is eenvoudiger dan je denkt. Zorg ervoor dat er geen andere mogelijkheid is. Vraag bijvoorbeeld een vriend van je om je te pushen om werkelijk actie te ondernemen. Of geef een vriend van je een briefje van €200,- en zeg hem dat hij het geld pas terug mag geven wanneer jij voldoende actie hebt ondernomen.

Door de pijn van geen actie ondernemen groter te maken dan de pijn van actie ondernemen moet je wel actie ondernemen.

Een andere reden dat we de neiging hebben om onze eigen wilskracht te overschatten is de Empathy Gap. Deze denkfout houdt in dat we de invloed van onze gevoelens onderschatten.

Wanneer je voor jezelf een beeld maakt van de toekomst is de kans groot dat je in dit beeld weinig rekening houdt met angst, stress, boosheid of andere gevoelens die jou kunnen tegenhouden.

De manier om hiermee om te gaan is door jezelf nu al voor te stellen hoe je deze gevoelens zal gaan ervaren en hoe je hiermee om zal gaan.

Door jezelf met opzet uitdagende situaties en (emotionele) obstakels voor te stellen geef je jezelf een veel betere voorbereiding dan wanneer je er vanuit gaat dat alles soepel zal verlopen.bruce lee

De beste vechtsporters ter wereld visualiseren voor een wedstrijd alle moeilijkheden, obstakels en hindernissen waar ze in zouden kunnen belanden. Ze weten namelijk dat de kans groot is dat ze tijdens een wedstrijd een aantal van die momenten gaan ervaren. En ze realiseren zich dat als ze zichzelf daar niet op voorbereiden dat ze dan een groot probleem hebben.

Zo geldt het ook voor jouw uitgaansavonden. Als je jezelf niet voorbereidt op de obstakels die je tegen zal komen ga je geheid de mist in. De grootste obstakels die je tegen gaat komen zijn interne obstakels. Houd dus rekening met je eigen gevoelens en stel jezelf van tevoren voor hoe je die gevoelens in jouw voordeel gaat gebruiken.

 

4. Diep vanbinnen eigenlijk niet willen veranderen

It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.

Charles Darwin

Mensen hebben van nature een bloedhekel aan verandering. Een van de grootste obstakels waar verkopers bijvoorbeeld vaak tegenaan lopen is dat veel mensen liever een oud product blijven gebruiken dan het product in te ruilen voor een nieuw product. Zelfs als het nieuwe product in alle opzichten beter is dan het oude product. Simpelweg doordat ze liever hebben dat alles veilig bij het oude blijft.

endowment effect
Dit komt door het Endowment Effect. Dit effect houdt in dat mensen meer waarde hechten aan dingen die ze al hebben dan aan het krijgen van dingen die ze nog niet hebben. Een voorbeeld. Het is voor vrijwel iedereen een stuk pijnlijker om 100 euro te verliezen dan dat het fijn is om 100 euro te krijgen.

Dit effect vormt een uitdaging in jouw ontwikkeling met vrouwen. Op een dieper niveau zorgt het ervoor dat het pijnlijker is om je huidige identiteit achter je te laten dan dat het fijn is om een nieuwe identiteit aan te nemen.

De oplossing hiervoor is om jezelf wijs te maken dat je nieuwe identiteit nu al werkelijkheid is.

Om dat te doen stellen praktisch alle succesvolle mensen zich continu voor dat ze hun doelen nu al bereikt hebben. Door je helemaal in te beelden dat je jouw doelen nu al bereikt hebt, en dat je nu al de persoon bent geworden die je wilt zijn, gebruik je het Endowment Effect in je voordeel.

Doordat het lijkt en voelt alsof je jouw doelen al behaald hebt wordt het plotseling pijnlijk om geen actie te ondernemen. Je hebt dan namelijk het gevoel dat je jouw doelen verliest (in plaats van niet behaalt).

Volgens de Attentional Bias wordt onze perceptie beïnvloed door de gedachtes die we voortdurend hebben. We zien de wereld dus letterlijk anders door de manier waarop we nadenken. Je hebt het misschien wel eens eerder gehoord, je gedachtes bepalen je realiteit.

Veel mensen hebben voortdurend dezelfde gedachtes. Door voortdurend met dezelfde mensen om te gaan, dezelfde media te bekijken en dezelfde dingen te doen blijven dezelfde gedachtes in je hoofd spoken. Waardoor de wereld om je heen hetzelfde blijft. En je resultaten hetzelfde blijven.

Om werkelijk een verschil te maken wil je dus alle input voor je brein veranderen. Dit is ook de reden dat ik sinds de afgelopen 3 jaar geen televisie meer kijk, geen nieuws meer volg (focus op negativiteit) en geen negativiteit meer toelaat in mijn leven.

De informatie die je binnenkrijgt verandert je gedachtes. Je gedachtes veranderen je emoties. Je emoties veranderen je acties. Je acties veranderen je gewoontes. Je gewoontes veranderen je resultaten. Je resultaten veranderen je realiteit.

 

 

Tot slot: Hoe ga je dit nu toepassen?

De laatste belangrijke denkfout die veel gemaakt wordt door mannen in de dating wereld, is de information bias. Dit is de neiging om te denken dat meer informatie altijd leidt tot een betere beslissing of betere acties.

De kans is groot dat veel mannen na het lezen van dit artikel automatisch de neiging hebben om te denken “Goh, ik weet eigenlijk nog helemaal niet zoveel van vrouwen af, laat ik direct nóg maar eens 4 van deze artikelen lezen”.

Heel leuk en aardig, maar dat helpt je geen steek verder. Prent de volgende uitspraak diep in je geheugen:

It's not knowing what to do; it's doing what you know

Tony Robbins

Je hebt in dit artikel ontzettend veel inzichten en tools gekregen om voor jezelf een verandering te maken. Om met ingang van vandaag toch eindelijk jouw reis te beginnen om wél echt goed te worden met vrouwen.

Alleen je kan nog zoveel krachtige tools hebben, pas wanneer je ze gebruikt ga je er iets van merken. Wanneer je een dure hamer koopt en hem vervolgens in de kast legt heb je er ook niets aan. Zo geldt het ook voor de lessen die je uit dit artikel kan halen.

Maak dan ook direct het besluit om de lessen die je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Ga direct aan de slag met deze principes. Hoe sneller je begint met het ondernemen van actie, hoe groter de kans is dat jij dit keer daadwerkelijk een verandering maakt.

Veel succes!

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field