Zo Heb Je Altijd Een Topavond. Vrouwen Versieren zelfs als je moe bent

Pim met chick

Hey Hey Hey!

Een korte persoonlijke update. De weken sinds het afgelopen Immersie Weekend zijn een heerlijke chaos. Het is vooral mooi om te zien dat mensen enthousiast worden van het verhaal en ook mee willen op Immersie Weekend. Voor het volgende weekend van 3, 4 en 5 juli hebben we inmiddels voldoende mensen met interesse. Mocht je toch graag mee willen kunnen we je op de reservelijst zetten. En anders moet je even wachten tot het Immersie Weekend daarna.

Naast het enthousiasme voor het Immersie Weekend is het ook op andere fronten druk. Coaching geven. De Dating Workshop van volgende week voorbereiden. Het komende product Zo Leer Je Flirten afmaken (hierover later meer).

Daarnaast ben ik vrijwel iedere dag op stap om leuke vrouwen te ontmoeten en te versieren. Neem bijvoorbeeld afgelopen week. Mijn intentie was om elke avond uit te gaan. Dit deed ik ook, met uitzondering van woensdag en zaterdag. Deze twee dagen verliepen beide hetzelfde. Ik ging rond 9 uur ‘s avonds naar bed om voor te slapen, en mijn lichaam besloot de wekker te negeren en pas de volgende dag weer wakker te worden.

Heel bijzonder om te ervaren hoe het voelt om voortdurend te pushen tegen de werkelijke limieten van mijn lichaam. Iedere dag 7 – 10 uur werken, 5x in een week uitgaan. 5x sporten. Voortdurend de balans zoeken tussen optimale prestaties en uitputting. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar voor persoonlijke ontwikkeling junkies zoals ik is dit de enige manier om te leven.

Hierdoor zijn Ruben en ik de laatste tijd geobsedeerd geworden met manieren vinden om zo efficiënt mogelijk te zijn. Zo houden we onze meetings bijvoorbeeld tegenwoordig in de trein. En één van de dingen die ik laatst heb ontdekt om veel efficiënter te zijn is om videoblogs op te nemen na het stappen. Dat is het moment dat de inzichten nog vers zijn, en de beste content moeiteloos over de tong rolt.

Het resultaat van deze ontdekking is de volgende video. In deze video ga je leren hoe je voor een succesvolle avond met vrouwen zorgt ondanks het feit dat je misschien moe bent of de hele dag gewerkt hebt.

 

Als je iets aan deze video hebt, neem dan even de tijd om hem te delen met je vrienden. Vragen of opmerkingen kan je stellen in de comments boxen hieronder. Ik beantwoord ze ;).

 

 

 

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field