Hoe Je Stopt Met Jagen En Vrouwen Automatisch Aantrekt

Achter vrouwen aanjagen

Frustratie. Keer op keer doe je je best voor die ene vrouw. Maar alle moeite die je doet lijkt verspild. Ze ziet je niet staan.

Of iedere keer dat je uitgaat om vrouwen te ontmoeten loop je voortdurend tegen weerstand aan. Je probeert een vrouw naar buiten te leiden en ze blijft staan. Je doet je best om haar te zoenen maar ze draait haar hoofd weg. Je wilt haar bij je houden terwijl zij weg probeert te lopen.

Hoe meer dit gebeurt hoe meer je besluit om nog harder te vechten tegen die weerstand. Om nog “dominanter” te zijn. Nog meer haar aandacht op te eisen. Om haar geen andere keuze te geven dan jou leuk te vinden.

Je hebt tenslotte vaak genoeg gehoord van dating coaches dat je dominant moet zijn om vrouwen aan te trekken. Dat het belangrijk is om voortdurend de leiding te nemen en dat je vooral moet blijven volhouden.

In de praktijk zie ik dit schrikbarend vaak misgaan.

Mannen die kostte wat kost een vrouw bij zich proberen te houden terwijl zij er al lang klaar mee is. Mannen die een dame leuk vinden en achter haar aan blijven zitten terwijl ze geen enkel signaal geeft dat ze hem ook leuk vindt. Mannen die geforceerd proberen allerlei beslissingen te nemen voor een vrouw waar zij helemaal niet op zit te wachten.

Al deze verschijnselen hebben dezelfde oorzaak. Een gevoel van afhankelijkheid. Een gevoel van nodig hebben. De man in kwestie weet dat zijn gevoel van eigenwaarde daalt op het moment dat hij deze vrouw kwijtraakt.

Herken je dit?

Dan hoef je jezelf nergens voor te schamen. Iedereen ervaart wel eens een gevoel van afhankelijkheid. Afhankelijkheid is dan ook heel natuurlijk. En toch is het bizar hoe veel vrouwen je hiermee afschrikt.

Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik een tijd geleden op vakantie was. Na het stappen stond ik buiten de club met een vrouw waarmee ik binnen had gezoend. Ik stelde voor om een hapje te eten. Ze twijfelde. Ik pakte haar hand en zei “let’s go”. We liepen een stuk. Tot ze na 50 meter besloot om stoïcijns stil te blijven staan. Ik maakte een paar grapjes, nam de leiding en sleurde haar mee. Na een paar honderd meter twijfelde ze weer en zei ze “we are not going to have sex tonight”. Hierover maakte ik een grapje om vervolgens door te lopen. Vanaf dat moment zette ze iedere 50 meter de hakken even in het zand, zocht ze naar haar vriendin die achter ons liep en was ze duidelijk niet op haar gemak.

Eenmaal in het restaurant aangekomen ging het enkel maar bergafwaarts. Hoe meer weerstand ze gaf, hoe meer ik mijn best ging doen. Tot ze op een gegeven moment glazig voor zich uit keek terwijl ik probeerde om nog iets van een emotioneel geladen gesprek aan te knopen.

Bijna onnodig om te zeggen dat ze gelijk had en dat we die avond inderdaad geen seks hadden.

Hoewel we in de club best een leuke klik hadden, was alle positiviteit en aantrekkingskracht 20 minuten later plotseling verdwenen.

Simpelweg omdat ik afhankelijk raakte van een uitkomst. Omdat ik gefrustreerd werd door de weerstand die plotseling opkwam en hierdoor mijn goede humeur liet beïnvloeden. Omdat op een dominante manier de leiding nemen en de situatie proberen te forceren de enige oplossing was die ik kon bedenken voor deze weerstand.

Proberen je te verzetten tegen weerstand is een gevecht dat je sowieso gaat verliezen. Wanneer je bewust tegen een vrouw ingaat is haar natuurlijke reactie om daar nog sterker tegen in te gaan. Het is vrijwel onmogelijk om een vrouw te verleiden door “beter je best te doen”.

 

Gelukkig kan het ook anders.

Vorige week. Na het uitgaan loop ik met een dame samen naar buiten. Ze zegt iets over de trein naar Leiden pakken. Ik glimlach en zeg “je mag ook wel bij mij slapen hoor”. Ze lacht en zegt dat ze daar even over na moet denken. Ik haal mijn schouders op en zeg “oké, we kunnen in elk geval even bij mij chillen”. Dat vindt ze prima. Vervolgens fietsen we naar huis. Bij mij thuis aangekomen scheurt ze de kleren van mijn lijf en hebben we seks.

Afgelopen zondag sta ik tijdens het uitgaan met een vriend van me te praten. Er komt een dame langslopen, ik stap voor haar en spreek haar aan. Ze reageert blij verrast, maar zegt al snel dat zij en haar vriendin op het punt stonden om weg te gaan. Ik grijns en zeg “ja, dan mis je wel het leukste deel van de avond. Maar goed, slaap lekker”. Vervolgens draai ik me om en praat ik met net zoveel enthousiasme weer door met mijn vriend. De dames lopen door. Nog geen 15 seconden later word ik op mijn schouder getikt. Het is de dame die ik net heb aangesproken. Ze zegt dat ze me toch wel erg leuk vond en graag mijn nummer wil hebben om een keer af te spreken.

Woensdag, ik loop door een salsatentje. Plotseling zie ik een meid heel vrolijk kijken. Ik spreek haar aan, zeg “jij ziet er vrolijk uit” en we hebben direct een klik. We praten, raken elkaar veel aan, en dansen met elkaar. Op een gegeven moment komt ze een vriendin tegen die ze lang niet heeft gezien. Ze praat daar een tijdje mee. Aangezien ik alleen uit ben, spreek ik een andere dame in de buurt aan en begin daarmee te praten. Hoewel ik de eerste meid best heel leuk vond blijf ik precies even vrolijk terwijl ik met de ander praat. Nog geen 5 minuten later is de eerste dame weer terug. Ze verontschuldigd zich en legt uit dat ze haar vriendin lang niet gezien had. Ik zeg dat het onzin is om je daarvoor te verontschuldigen. Omdat ik me voorgenomen had een half uur geleden naar huis te gaan stel ik voor om elkaar binnenkort te zien. Haar pupillen worden groter. Ze lacht en zegt dat ze het een goed plan vindt. We wisselen nummers uit en ze stelt voor om elkaar volgende week weer te zien.

 

Het verschil tussen de eerste situatie en de andere drie situaties is als dag en nacht. Alle druk die ik in de eerste situatie op mijn schouders voelde om mijn best te doen en dingen te forceren was in de andere 3 situaties afwezig.

Waardoor wordt dit verschil nu veroorzaakt? Het belangrijkste verschil zit hem in een gevoel van onbreekbare positieve energie van mijn kant.

 

Onbreekbare Positieve Energie

Nooit had ik verwacht dat iets zo simpels zo veel verschil zou maken. Wanneer je in staat bent om bewust een heel goed gevoel bij jezelf op te roepen worden vrouwen onvermijdelijk tot jou aangetrokken. Als je een vrouw aankijkt terwijl je dat fantastische gevoel in jezelf oproept heeft ze geen andere keuze dan zich ook goed te voelen.

Helemaal krachtig is het als je dit gevoel niet laat beïnvloeden door haar reacties. In alle 4 de verhalen hierboven voelde ik me op een zeker punt fantastisch. Alleen in het eerste verhaal maakte dit gevoel plaats voor frustratie door de weerstand die ik van haar kreeg. Terwijl ik in de andere 3 situaties precies even vrolijk en enthousiast bleef ook al gaf ze wat weerstand of raakte ik even haar aandacht kwijt.

De reden dat vrijwel iedere vorm van negatieve reactie me op dit moment vrijwel niets kan schelen is dat ik denk vanuit overvloed. Ik ben me bewust van het feit dat ik mezelf goed kan voelen, of de vrouw in kwestie me nu leuk vindt of niet.

Lange tijd heb ik gedacht dat overvloed vooral voortkomt uit genoeg vrouwen of genoeg seks hebben. Tot ik besefte dat dit niet de kern is van overvloed. Je kan twee keer per dag seks hebben en nog steeds denken vanuit schaarste. Seks is leuk, maar het goede gevoel dat je ervan krijgt blijft vrijwel nooit langer dan een paar uur hangen.

Waar overvloed echt uit ontstaat is het besef dat je jezelf goed kan voelen, wat voor reactie je ook krijgt. Het besef dat een avond waarop je door iedere vrouw afgewezen wordt net zo leuk kan zijn als een avond waarop je een leuke dame ontmoet en haar mee naar huis neemt. Dat jouw gemoedstoestand afhankelijk is van de manier waarop jij denkt, praat en beweegt. Niet van externe prikkels.

Op het moment dat je dit doorhebt wordt een avond uit niet meer achter vrouwen aanjagen. Het wordt een kwestie van jezelf fantastisch voelen en dat goede gevoel delen met de mensen om je heen. Vervolgens staan vrouwen in de rij om jou beter te leren kennen.

Tijdens de Workshop Magnetische Aantrekkingskracht leer je hoe je dit gevoel van onbreekbare positieve energie bij jezelf opwekt. Door middel van enkele simpele oefeningen merk je direct het effect van deze energie. En misschien nog wel het belangrijkste, je ontdekt dat het opwekken van een goed gevoel veel makkelijker is dan je tot nu toe misschien hebt geloofd. Dat je hiervoor niets nodig hebt behalve enige controle over je eigen lichaam.

Deze workshop is helemaal gratis. Als je jouw ontwikkeling met vrouwen serieus neemt en als jij ook met minder moeite betere resultaten wilt, dan heb je geen enkele reden om er niet bij te zijn. Er zijn tot nu toe nog niet veel onderwerpen geweest waarover ik zo enthousiast ben als over dit onderwerp. Voor de eerstvolgende workshop op 3 juni zijn er op dit moment (28 mei) nog 7 van de 25 plekken over. Dus, haal snel je gratis ticket, en dan zien we elkaar daar.

 

 

 

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field