Wat is Mannenvisie?


Misschien heb je nog nooit een date met een vrouw gehad. Of misschien heb jij nu al iedere week meerdere dates. Misschien heb je het gevoel dat je een vrouw niets te bieden hebt. Of misschien ben jij wel op zoek naar echt leuke vrouwen.


Stel je eens voor. Je staat in de winkel om boodschappen te doen. Plotseling hoor je het geluid van hoge hakken op de vloer. Terwijl je omkijkt zie je hoe jouw droomvrouw de winkel binnenloopt. Je hart begint sneller te kloppen. Al voordat je erover nadenkt heb je de eerste stap gezet. Je kijkt haar in de ogen terwijl een glimlach op je gezicht verschijnt. Je geniet intens van haar vrouwelijke energie terwijl je je realiseert dat je vroeger nooit de ballen had om dit te doen.


Bij Mannenvisie leren we je...

  • Wat je nog nodig hebt om een relatie te krijgen met jouw droomvrouw(en)
  • Hoe je onzekere gevoelens verslaat en onbreekbaar zelfvertrouwen vergaart
  • Wat jij kan doen om je mannelijkheid te uiten en vrouwen aan te trekken

Lijkt dit nog enigszins ver van je bed? Hier is ons verhaal...


Ruben

Als een kleine jongen had ik geen makkelijke jeugd. Toen ik 7 was, overleed mijn moeder aan kanker. Door in de wereld van computerspelletjes te duiken, ging de pijn weg, maar dit leidde er ook toe dat ik op mijn 18e niet wist hoe ik met meisjes om moest gaan. Ik voelde me heel ongemakkelijk en de meisjes die ik leuk vondt zagen mij niet staan, daarom vermeed ik ze liever.

Naarmate ik ouder werd, werd mijn drang om meer contact te hebben met vrouwen groter. Ik had een sterk gevoel dat ik iets miste in mijn leven.  Op mijn 19e kon ik de pijn niet meer verdragen. Ik voelde dat ik er zelf iets aan moest doen!

Het was tijd om actie te ondernemen en te veranderen! Ik zocht contact met gasten die uit deze eindeloze put waren geklommen en ontdekte dat ze één belangrijk geloof hadden die ze succes had opgeleverd: Alles is mogelijk zolang je de energie er in stop.

Ik ontwikkelde mijn zelfvertrouwen tot het punt waarop ik het gevoel had dat ik elke vrouw kon krijgen die ik wilde. En op het hoogtepunt gebeurde iets onverwacht;. ik ontmoette een beeldschone Hongaarse actrice waar ik verliefd op raakte.

Ik besefte dat mijn originele doel was bereikt: Van niet weten hoe ik hoi tegen een vrouw moet zeggen, was ik gekomen tot het punt waarop mijn droomvrouw in mijn armen lag. Sinds 2014 ben ik dolgelukkig met haar samen. En dat gun ik iedereen.

Mannenvisie is voor mij een manier om jou dezelfde mogelijkheid te geven. Omdat ik weet dat het een uitdaging is om uit die put te klimmen, hang ik graag een touw voor je uit zodat ook jij eruit kan klimmen. Dit zal ook jou de keuzevrijheid geven met welke vrouw je vanavond het bed deelt en zodat jij de vrouw vindt waar je de rest van je leven gelukkig mee zal zijn!

Coaching AlphaMale Masterclass

Pim

Eigenlijk heb ik me altijd best normaal gevoeld. Er was alleen één ding dat me ontzettend tegenstond. Ik kreeg niets voor elkaar bij vrouwen. Nooit had ik van iemand geleerd wat ik kon doen om aantrekkelijk te zijn. Zoals vrijwel iedere jonge man werd ik zo nu en dan verliefd op een meisje. Maar wat ik ook probeerde. Deze meisjes werden nooit verliefd op mij.

Toch bleef ik soms wel een jaar lang achter zo'n meisje aanzitten. In de hoop dat ze zou herkennen hoe leuk ik werkelijk was. Iedere dag probeerde ik haar even te spreken, om te zien of ik toch een kans zou kunnen maken bij haar. Dit alles leidde voor mij keer op keer tot een teleurstelling.

Je kan je vast wel voorstellen dat ik in die tijd veel frustratie had over het feit dat het me niet lukte om contact te maken met vrouwen.

Totdat mijn ogen werden geopend. Ik was onschuldig aan mijn huiswerk, toen op de radio een interessant bericht voorbijkwam. Die avond zou een man op de televisie komen die beweert dat hij iedere man kan leren om aantrekkelijk te worden met vrouwen. Direct besloot ik om die avond te kijken.

Die avond was de eerste keer in mijn leven dat ik overwoog dat het verleiden van vrouwen voor mij ook mogelijk was. Ik zag mannen die, net zoals ik, nog nooit iets voor elkaar hadden gekregen met vrouwen. Deze mannen besloten echter om toch vrouwen aan te spreken. Met succes. Vanaf dat moment besefte ik dat je zelf de controle hebt over je leven. Ongeacht je verleden.

Voor mij lag een uitdaging. Namelijk om mijn angst recht in de ogen te kijken en te lijf te gaan. Ik voelde dat als ik dit niet zou doen, dat mijn leven beheerst zou worden door angst.

Beelden schoten door mijn hoofd van hoe ik alleen oud zou worden en eenzaam zou eindigen. Of uiteindelijk met een vrouw zou eindigen die ik totaal niet leuk vond. Ik vertelde mezelf dat ik de komende 30 jaar waarschijnlijk voortdurend op bruiloften van vrienden zou komen. In mijn eentje. En dat ik zou beseffen dat het allemaal kwam omdat ik niets had gedaan om mijn droomvrouw te vinden.

Ik wilde dit zo graag leren. Daarom besloot ik om alles op alles te zetten om zo veel mogelijk te oefenen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste keren regelmatig in mijn eentje door de stad liep. 2 uur lang. Mezelf afvragend of ik dit wel kon. Nadat ik mezelf dagenlang kwelde met de gedachte dat dit niet voor mij was weggelegd gebeurde er iets dat me hoop gaf. Stukje bij beetje overwon ik mezelf steeds vaker en stapte ik op een leuke vrouw af.

Via een online forum had ik een aantal vrienden gevonden met hetzelfde doel als ik. Vastberaden spraken we minimaal drie keer per week in de stad af om leuke vrouwen aan te spreken. We oefenden ons suf en hadden er praktisch alles voor over om dit te leren.

Het moment dat ik mijn eerste telefoonnummer kreeg was prachtig. Na drie maanden ploegen zonder resultaat sprak ik een dame aan die direct begon te stralen. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik om haar telefoonnummer vroeg. Met moeite kon ik een kreet van blijdschap onderdrukken toen ze "ja" zei. Eenmaal terug bij mijn vrienden gaven we elkaar een high five en vertelde ik uitgebreid wat er gebeurt was.

Het is mooi om hier later weer op terug te kijken. Na jarenlang regelmatig 4 of 5 keer per week uit te gaan en meiden te ontmoeten voelt het alsof je in een andere wereld leeft. De afgelopen jaren heb ik dates gehad met vrouwen waarvan ik vroeger dacht dat ze "te goed voor me waren". Keer op keer deed ik dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik het kon. Waardoor ik eindelijk ging geloven dat ik goed was met vrouwen.

Het belangrijkste verschil was uiteindelijk dat ik zelf de keuze kreeg om te bepalen wat ik wil met mijn liefdesleven. Die keuze wil ik jou ook gunnen.

Omdat ik weet hoe vreselijk het voelt om geen kans te maken bij vrouwen, heb ik mezelf als missie gesteld om andere mannen te inspireren om meer uit hun dating leven te halen. Inmiddels coach ik sinds 2 jaar regelmatig mannen in flirten, daten en zelfvertrouwen.

Om te kunnen zorgen dat mijn coaching van hoge kwaliteit is, heb ik nationaal en internationaal gezocht naar rolmodellen. Daarnaast ben ik een Internationaal Gecertificeerd NLP Master Practitioner en NLP Master Coach.

 



Als wij het kunnen, kan jij het ook!


En geloof me. Om deze resultaten te bereiken hoef je echt niet:

  • Jezelf anders voor te doen dan je bent
  • Vrouwen te bedriegen
  • Veel geld te hebben
  • Of knap te zijn

Begrijp ons goed. Wij zijn op geen enkele manier uniek. Onze adem stinkt ook als we onze tanden niet gepoetst hebben. Onze eerste dates waren ook waardeloos. Simpelweg door heel veel oefening hebben we de manier ontdekt om wél aantrekkelijk over te komen.


Herken je jezelf in één van deze punten:

  • Als je met een leuke vrouw praat lijk je dicht te slaan, je gesprekken komen niet op gang
  • Iedere keer word je bestempeld als "gewoon een vriend". Het lukt niet om interacties seksueel of romantisch te maken.
  • Je hebt het gevoel dat je vrouwen niets te bieden hebt, terwijl je eigenlijk weet dat dit onzin is

 

Dan begrijpen we dat heel goed. Wij hebben tenslotte dezelfde frustraties doorgemaakt. Daarom willen we jou hiermee helpen.

Want...

Besef wel dat de vrouw waarmee je jouw leven uiteindelijk gaat delen een enorme impact heeft op de kwaliteit van je leven.

En wanneer je er niet NU voor kiest om er alles aan te doen om dit deel van je leven zo leuk mogelijk te maken, kan het zomaar zijn dat je die keuze nooit maakt...


We willen je daarom vragen om een keuze te maken. Ben jij bereid om vanaf vandaag de controle te nemen over jouw datingleven? Durf jij die vrouwen te ontdekken die jou wél een warm gevoel van binnen geven?


Als jouw antwoord ja is...

 

Check dan eens ons blog en onze YouTube kanalen (Pim en Ruben).

Daar vind je alle tips en tools die jij nodig hebt!