Interview met Roderik Kelderman: Een Ander Leven Dankzij Nieuwe Overtuigingen

Interview met Roderik Kelderman

 

Roderik Kelderman is een NLP Master Coach. Hij heeft inmiddels honderden mensen gecoacht in heel verschillende aspecten van communicatie, zoals NLP, verkopen, flirten en meer. Hij heeft workshops en coaching gegeven op diverse plekken in de wereld, zoals Amerika, Brazilië en natuurlijk in Nederland. Vorig jaar is hij zelfs op televisie verschenen in het programma “Casanova Bootcamp”.

Hij is dan ook een zeer interessant rolmodel. Iemand die weet waar hij over spreekt. Daarom heb ik besloten hem te interviewen. Het resultaat hiervan is een video opname van bijna 18 minuten (korte versie) en een audio opname van meer dan 33 minuten (lange versie).

Tijdens dit interview heeft Roderik uitgebreid verteld over zijn reis in persoonlijke ontwikkeling. Over hoe hij uit een behoorlijk zware jeugd zichzelf toch heeft weten te ontwikkelen tot de persoon die hij nu is. Bekijk hieronder direct het interview en leer:

 


Download direct gratis het volledige interview:

  • Interview Roderik Kelderman
    Interview Roderik Kelderman

    Het volledige audiobestand van mijn interview met Roderik. In de laatste helft gaat Roderik nóg dieper in op de vaardigheden en overtuigingen die hij in NLP heeft geleerd, de belangrijkste lessen die hij heeft meegekregen en de uitdagingen die hij onderweg is tegengekomen.

 

 

 

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field