Interview met Floris | Vrouwen Verleiden vanuit Authenticiteit en Overvloed

Interview Floris

Yo Yo!

Hier is weer een mooie video voor je. Laatst ben ik gaan zitten met Floris om het met hem eens te hebben over hoe hij de charmeur is geworden die hij nu is.

Hoewel ik Floris al enige tijd ken, heb ik hem laatst pas echt goed leren kennen op een prachtige vakantie naar Sofia. Daar merkte ik al snel dat Floris een fascinerende gast is en daarom zeker de moeite waard om d.m.v. een interview op camera vast te leggen.

Tijdens dit interview ontdek je het wereldbeeld van Floris, de overtuigingen die hem als man aantrekkelijk maken voor vrouwen en zijn perspectief op relaties. En dit alles met een vleugje humor.

Misschien wel het meest opmerkelijke aan Floris is dat hij precies hetzelfde is tijdens dit interview, als waar dan ook. In de club, in de kroeg, tijdens zijn werk. Je krijgt altijd dezelfde Floris te zien.

 

 

Laat me weten wat je ervan denkt en wat je hieruit hebt opgestoken. Ik ben sowieso van plan om de komende tijd meer van dit soort interviews te maken met interessante gasten in (en buiten) mijn omgeving.

 

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field