Het beste idee dat we ooit gehad hebben

Training Pim

 

Wauw… Sinds maandag terug van een episch weekend. Een weekend vol avontuur, leuke meiden en dankbare mannen. Een weekend waarin Ruben en ik tegen het einde elkaar in de ogen keken en zeiden: “dit is het beste idee dat we ooit gehad hebben”.

We leven onze droom.

Jonge mannen inspireren om meer uit hun dating leven te halen.

Laat me je vertellen wat we het afgelopen weekend allemaal hebben beleefd. En belangrijker nog. Wat nu dat beste idee is dat we ooit hebben gehad.

Een tijd geleden kwamen Ruben en ik terug van een coachingsessie. Terwijl we besproken wat er allemaal goed ging en wat nóg beter kon stelde Ruben de vraag “Weet je, wat heeft er voor ons nu voor gezorgd dat we écht beter zijn geworden met vrouwen?” 

Vervelende vragen zijn dat altijd. Jarenlang ben je vrijwel iedere dag bezig om een vaardigheid als deze te ontwikkelen. Vervolgens word je verwacht om uit de afgelopen 4 jaar de kern te halen die het verschil heeft gemaakt.

Toch was er één ding dat in het bijzonder in mijn hoofd bleef steken. De momenten dat we het snelst groeiden waren altijd de momenten dat we even al onze focus gericht hadden puur en alleen op het beterworden met vrouwen. Meestal de momenten dat we op vakantie waren, zoals tijdens deze recente reis naar Poznan.

We keken elkaar aan. “Wat nu als we onze coaching klanten diezelfde ervaring kunnen bieden? Wat als we een kleine groep mannen een weekend lang op reis kunnen nemen voor een weekend zeer intensieve coaching?

Een idee was geboren. Enthousiaste en gemotiveerde studenten werden uitgenodigd. De training werd ontworpen en tickets werden geboekt.

Vrijdag 8 mei was het zover! De dagen ervoor sliep ik nauwelijks, in een wanhopige poging om 29 a4tjes aan draaiboek zo goed mogelijk te kennen, om zo 6 mannen in Warschau een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden.

 

Dag 1

 

Eenmaal onderweg was het tijd om mijn draaiboek achter me te laten. Hoewel het heerlijk kan zijn om te blijven schaven aan een training totdat ieder woord en iedere zin geschaafd en gescherpt is voor een maximale impact, was nu het moment daar om gewoon te knallen en niet meer om te kijken.

Terwijl de mannen al in het vliegtuig echt van start gingen met een krachtige oefening voor zelfwaardering, spraken Ruben en ik nog de laatste details door.

Eenmaal bij ons appartement aangekomen viel op dat deze enigszins kleiner was dan verwacht. Voor ons een leerzaam moment. Het gevaar van je focus 100% op de inhoud van je training hebben kan zijn dat praktische zaken hier enigszins onder lijden.

Gezien het feit dat dit een try-out was van ons Immersie Weekend, hadden de studenten gelukkig alle begrip voor het kleine ongemak. Nadat iedereen gesetteld was, kon de training nu écht van start gaan.

Training Pim

Na een korte introductie van mijn kant was het tijd voor iedereen om zichzelf voor te stellen. Heerlijk hoe iedereen zich direct voldoende comfortabel voelde om een persoonlijk verhaal te delen. Ondanks het feit dat de meeste jongens elkaar pas een paar uur kenden, gaf ons gezamenlijke doel blijkbaar voldoende vertrouwen om onszelf echt bloot te geven.

Vervolgens legde ik uit hoe ditzelfde onderlinge vertrouwen ervoor zorgt dat je meer resultaat behaalt met vrouwen. En hoe je dit vertrouwen kan gebruiken om elkaar te helpen om veel sneller goed te worden.

En dan was het toch echt tijd om te doen waarvoor we gekomen waren. Naar de club om leuke vrouwen te ontmoeten.

Heerlijk om door de straten van Warschau te lopen en te genieten van de prachtige vrouwen die deze stad te bieden heeft. De vrouwelijke energie, mooie rokjes, hoge hakjes. Iets waar ik als man keer op keer weer intens van kan genieten.

Het duurde dan ook niet lang voordat ik met mijn studenten met een groepje Poolse schoonheden stond te praten. Intens oogcontact, een grote grijns op mijn gezicht. Terwijl ik omkijk zie ik dat de helft van de groep op ons aan het wachten is. Beter om door te gaan, zodat iedereen vanavond actie kan ondernemen.

Hoewel ik een gigantische drang voelde om de straat op en neer te rennen om alle prachtige vrouwen in Warschau even te ontmoeten, wist ik mezelf in te houden. Vanaf dit moment was het een kwestie van studenten op leuke vrouwen afsturen en mezelf alleen in het gesprek mengen als dat de studenten ten goede zou komen (met andere woorden, als er een vriendin bij was die ook aandacht nodig had).

Jo in club

Eenmaal in de club kon het echte werk beginnen. Ik vertelde de twee studenten onder mijn hoede de strategie van de avond en ze begonnen aan de eerste missie; zoveel mogelijk lol maken en alles positief interpreteren. Mijn rol was simpelweg zorgen dat ze zich zo goed mogelijk voelden en natuurlijk steeds meer resultaat gingen behalen.

Steeds meer en meer kreeg ik het gevoel dat ik rondliep als Neo in de Matrix. Ik was aan. Voelde me heerlijk. Met dat gevoel lijkt het alsof je alles wat er gebeurt 1 minuut van tevoren al ziet aankomen.

 

 

Gedurende de avond werd ik steeds creatiever in het geven van feedback. Zowel verbaal als non verbaal. Een voorbeeld. Mijn student praat met een mooie dame. Ik ga naast hem staan. Duw zijn rug iets rechter op. Pak zijn handen om ze naast zijn lichaam te laten hangen. Het is heerlijk om te zien dat, als het jou niets uitmaakt, een vrouw er ook wel om kan lachen als je zoiets doet.

Jo zoent 2 vrouwen

Mijn studenten gingen steeds lekkerder. Eén van hen had net met twee dames tegelijkertijd speeksel uitgewisseld. Ik liep de trap op en kwam Ruben tegen. Zijn student stond in een hoekje met een Poolse dame. “Ze gaan zo samen naar huis” vertelde Ruben me.

En ja. Even later liep de student van Ruben inderdaad hand in hand met zijn dame de club uit, op weg naar mooie avonturen.

Awesome.

Nu voelde ik me zowaar nog beter. Heerlijk om niet alleen zelf resultaat te kunnen behalen, maar dat ook te kunnen overdragen naar anderen.

Tijd om weer verder te gaan. Ik verzon steeds meer creatieve manieren om mijn studenten resultaat te bezorgen. Een mooie vrouw aanspreken, een kort gesprek starten totdat ze begint te lachen en genieten van het gesprek. Om haar vervolgens aan een van mijn studenten voor te stellen. Omdat mijn studenten lekker bezig waren vonden de dames het meestal prima.

Uiteindelijk, fast forward naar het begin van het einde van de avond. Eén van mijn studenten stond buiten de club met een mooie dame. Het gesprek verliep van buitenaf gezien prima. Toch kwam hij zeker 2 keer halverwege terug met een verhaal dat het niet zo goed ging. Waarop ik hem keer op keer terugstuurde.

Bijzonder altijd weer om te zien hoe sterk flirten afhankelijk is van overtuigingen. Je kan een fantastisch gesprek hebben. Maar wanneer je gelooft dat het niet goed gaat, zie je vooral de dingen die erop wijzen dat het inderdaad niet goed gaat.

Na hem een aantal keer teruggestuurd te hebben, besloot mijn student dat hij wel door kon gaan, en uiteindelijk liep hij met haar de straat uit. Dit varkentje was gewassen.

Mijn andere student was samen met Ruben de dames aan de overkant van de straat aan het vermaken. Intussen stond ik met één van de andere studenten te praten. Wat laatste mensen dropen de club uit.

Totdat een ware ‘dimepiece’ (zeer mooie vrouw) de club uitliep. Mijn hart begon sneller te bonken en mijn voet had de eerste stap al gezet. Ik keek naast me en besefte dat het niet aan mij was om haar nu aan te spreken. Mijn rol op dit moment was om deze student zelfs deze bloedmooie dame te gunnen.

Ik opperde hem om zich om te draaien en haar te ontmoeten. Hij twijfelde… 1… 2… 3… 4… 5… Nog een paar tellen langer wachten en ze is weg. Het beste wat ik nu nog kon doen was haar aanspreken om hem te laten ervaren dat het heel goed mogelijk is. Gelukkig is dat één van de favoriete onderdelen van mijn werk.

Ik sprak haar aan met een grote grijns en oogcontact als een laser. Ze lachte direct van oor tot oor. De eerste gedachte die door mijn hoofd spookte was “mooi, deze reactie van haar zal de overtuiging van mijn student versterken dat vrouwen heel leuk kunnen reageren als je ze aanspreekt”.

Besloot dat het nóg beter zou zijn om me voor nu iets minder te focussen op mijn student om mijn volledig aandacht te kunnen richten op de dame tegenover me. Het was inmiddels half 7 ’s ochtends, de meeste vrouwen waren van straat en de coaching was officieel afgelopen. Tijd om zelf nog even aan de slag te gaan.

Ze vroeg me “Where do you go?”. Aangezien ik de laatste tijd bezig ben om 100% eerlijk, direct en congruent te zijn was mijn antwoord “I’m going to your place”. Uiteraard met een grijns erbij.

Pim pullenHaar reactie was vrij snel “Okay”. Dit laat weer zien hoe sterk flirten afhankelijk is van overtuigingen. Geloof je dat jij het kan maken om eerlijk en direct te zijn, dan zal het je verbazen dat vrouwen daar regelmatig positief op ingaan.

We liepen de straat uit en onderweg kwamen een aantal andere jongens op haar af die ze blijkbaar die avond ontmoet had. Ze probeerden haar over te halen om met hen de taxi in te stappen. Even was ze in twijfel. De jongens probeerden haar aan haar arm mee te sleuren. Lichtjes hield ik haar andere hand in de mijne. Een ondeugende blik en heel diep door mijn buik ademen zorgden ervoor dat ze koos om bij mij te blijven.

De tocht ging verder. We liepen en liepen. Onderweg tilde ik haar op, deed ik dansjes met haar en arm in arm lachten we om de eerste mensen die naar hun werk gingen.

Uiteindelijk zijn we niet samen in de slaapkamer beland. Achteraf gezien kwam dat nog best goed uit. Het gaf me uiteindelijk de mogelijkheid om nog een paar uurtjes nodige slaap te pakken.

 

  

Dag 2

 

Een paar uurtjes slaap bleek vrij groot uitgedrukt. Om klokslag 10 uur ontsnapte het laatste restje lucht uit mijn luchtbed. De stenen grond eronder was niet bepaald ideaal om op verder te slapen. Daarom besloot ik mijn draaiboek erbij te pakken om de training van die middag nog even voor te kunnen bereiden voordat om 12 uur het gehele huis uit de veren zou gaan.

Toen eenmaal iedereen wakker, gedoucht en volgegeten was, kon de training beginnen. Tijdens de intakes had een groot deel van de studenten aangegeven graag meer te willen weten over motivatie. Natuurlijk was de training daar dan ook op afgestemd.

Motivatie is iets waar je op een bewust niveau uren over kan praten zonder dat er persé iets hoeft te gebeuren. In plaats daarvan draaide deze training dan ook vooral om een effectieve oefening waarbij je werkt met het onderbewustzijn. Een oefening die regelmatig door enkele van de beste coaches ter wereld wordt gebruikt om mensen te laten ontdekken wat ze nu écht willen in het leven.

Ik was dan ook blij om na de training van een aantal studenten te horen dat ze een realisatie hadden gehad dat ze meer focus wilden leggen op bepaalde aspecten van het leven. Deze momenten, en ook de momenten dat je een paar weken later te horen krijgt dat iemand grote veranderingen heeft gemaakt in zijn leven, zijn de momenten die me iedere keer weer een gevoel van voldoening geven.

Het was tijd om de straat op te gaan. Na enkele vragen beantwoord te hebben over daygame (=overdag met leuke vrouwen praten), begaven we ons richting Warschau centrum.

Als gevolg van de vorige avond waren mijn studenten direct aan. Ze vlogen als een stel wilde haviken op alle mooie vrouwen in hun gezichtsveld af. Aan hun gemoedstoestand hoefde ik in elk geval niet meer te werken. Vanaf nu was het alleen nog een kwestie van feedback geven en bijschaven.

De inwoners van Warschau dachten ongetwijfeld dat ik niet goed bij mijn hoofd was, aangezien ik iedere keer een paar meter van mijn studenten af ging staan terwijl ze met mooie vrouwen praatten en in het wilde weg dingen begon te schreeuwen als “leun iets naar achteren”, “raak haar meer aan” en “meer lachen”. Prachtig, die taalbarrière. Je kan zeggen wat je wil, en niemand verstaat er toch een barst van. Ideaal om effectief feedback te kunnen geven.

Voordat ik het wist belde Ruben me. Het was inmiddels al behoorlijk laat geworden. Alsof een uur tijd plotseling binnen een vingerknip voorbij was gevlogen. ‘Time flies when you’re having fun’.

Als we nu niet aan het eten zouden beginnen, dan zou het programma uitlopen. We besloten dus iedereen bij elkaar te halen om boodschappen te doen voor de avond. Dat bleek een grotere uitdaging dan gedacht. Er gingen geen 5 seconden voorbij voordat een student weer op een Poolse schoonheid was afgevlogen. De winkelstraat (van 100 meter) uitlopen heeft ons dan ook minimaal een half uur gekost.

Na een heerlijke maaltijd was het tijd voor de avondtraining. Allereerst legde Ruben uit hoe je mannelijke energie uitstraalt en seksuele spanning opbouwt. Mooi om te zien hoe Ruben inmiddels een expert is geworden op dit onderwerp. Dankzij de intense en persoonlijke oefeningen ontstond naar mijn inzicht een nóg hechtere groep.

Vervolgens was het mijn beurt voor een stuk training over gemoedstoestand. Ik had een complete training voorbereid waarin ik stap voor stap vertelde waarvan je gemoedstoestand afhankelijk is en wat je allemaal kan doen om deze beter te maken tijdens het stappen. Ik had echter bij alle studenten al gezien dat ze de afgelopen anderhalve dag hun gemoedstoestand enorm sterk hadden veranderd.

Het was dus niet meer nodig om de basis nog uit te leggen. In plaats daarvan gingen we in op wat de studenten de afgelopen dagen hadden gedaan en gaf ik een aantal praktische handvatten hoe ze ditzelfde thuis ook konden toepassen.

En nadat iedereen weer flink opgepept was dankzij een flinke Alpha Kreet (Mannenvisie’s natuurlijke en gezonde alternatief op XTC), was het weer tijd om naar de clubs te gaan.

Eenmaal buiten stond ik even stil en sloot ik mijn ogen om te genieten van hoe heerlijk mijn leven is. Het kostte me even moeite om mijn ogen weer te openen. Ik besefte me dat ik de afgelopen 3 nachten waarschijnlijk bij elkaar 10 uur geslapen had. Dat in combinatie met de hele dag en nacht coachen en ook nog eens 2 trainingen op een dag geven, zorgde ervoor dat mijn brandstof begon op te raken.

In de club aangekomen waren mijn studenten vrij snel weer met vrouwen in gesprek. Zo nu en dan viel ik even bij in de gesprekken wanneer de situatie daarom vroeg. Hierbij merkte ik al snel dat de vrouwen een stuk minder positief reageerden dan de eerste avond.

Het was ook niet vreemd. Dit is het mooie aan vrouwen. Ze zijn als het ware een spiegel voor je gemoedstoestand. Hoe jij je voelt, zo voelt zij zich ook. In dit geval kwam dat neer op uitgeput.

Ik stuurde mijn studenten op twee meiden aan een tafeltje af. Na wat eerste feedback gegeven te hebben tikte ik één van de studenten aan en vertelde hem “Jullie zijn goed bezig. Ik loop even naar boven om aan mijn eigen gemoedstoestand te werken”.

Eenmaal boven begon een race tegen de klok. Ik wilde mijn studenten niet te lang alleen laten. Maar om optimaal te kunnen coachen moest en zou ik het onderste uit de pan halen om mezelf weer super te voelen. Een grote grijns op mijn gezicht, iedereen op de dansvloer kreeg een high five en ik danste met een paar meiden. Na enkele minuten voelde ik  me steeds beter en beter. Tijd om terug te keren naar mijn studenten.

Eén van mijn studenten had in zijn intake aangegeven heel goed te zijn in gesprekken, maar moeite te hebben om gesprekken een seksuele lading te geven. We herhaalden de oefeningen van Ruben. Diep ademen, naar binnen gaan in je lichaam en ervaren waar de seksuele energie zich bevindt.

Zijn interacties werden steeds mooier om te zien. Hij danste intiem met een aantal meiden, heupen tegen elkaar. Wangen die elkaar zachtjes raakten. Lippen die langs elkaar heen schuurden.

Mijn andere student was inmiddels in zijn eentje de club op zijn kop aan het zetten. Ik zocht hem nog even op en sprak met hem wat meiden aan. Voelde me weer als een koning in de club.

Heerlijk hoe vrouwen versieren op een oppervlakkig niveau alleen maar lijkt te gaan om seks of een vriendinnetje krijgen. Terwijl het in werkelijkheid veel dieper gaat dan dat. Op een avond als deze, terwijl je de club binnenloopt alsof je net overreden bent door een tractor, ga je dieper dan ooit om je gemoedstoestand te veranderen en je goed te voelen.

De meest succesvolle persoonlijke ontwikkeling- en business coach ter wereld, Tony Robbins, zegt regelmatig dat de belangrijkste vaardigheid die je kan leren controle is over je gemoedstoestand. Ik ben het volledig met hem eens en moet eerlijk zeggen dat ik nog geen betere plaats heb gevonden om emotionele controle te leren dan in de club.J pullen

Einde van de avond. We staan buiten de club. Eén van mijn studenten is net richting huis gegaan. Ik sta met de ander nog met een groepje vrouwen te praten. We stellen voor om een stukje te lopen. Mijn student loopt voorop met een leuk meisje. Intussen houd ik de twee vriendinnen bezig. Voel me tot beiden niet aangetrokken, toch flirt ik enigszins, puur om ze een goed gevoel te geven.

Tijdens het lopen zie ik Ruben aan de overkant van de straat. Samen met zijn student en twee meiden lijkt hij ook op weg te zijn naar een volgend feestje. Op mijn gezicht verschijnt een grijns terwijl ik me bedenk wat een prachtige avonturen we iedere keer weer beleven.

Even later staat mijn student achter een pilaar, zijn speeksel uit te wisselen met zijn dame. Mooi. We lopen verder. We komen uiteindelijk aan bij een metro. Daar moeten de dames de andere kant op. We kunnen ervoor kiezen om met ze mee te gaan, het avontuur tegemoet. Mijn student was echter niet helemaal zeker hoe groot de kans was op dat avontuur.

Het enige dat zeker was, was dat het ons ontzettend veel tijd zou kosten en we waarschijnlijk zouden verdwalen als het niks werd. De metro stond op het punt om te vertrekken en we besloten het erbij te laten. Lastige keuzes altijd, aan de ene kant wil je niet voortijdig opgeven. Aan de andere kant wil je ook niet ontzettend veel tijd en energie investeren terwijl je helemaal geen idee hebt of het wel gaat lukken of niet.

Al met al was een tweede, heerlijke avond, weer tot zijn eind gekomen.

 

Dag 3

Het luchtbed was inmiddels ingeruild voor een matras. Waardoor ik zowaar pas om 12 uur wakker werd. Ondanks de afgelopen 5 uur waarin ik had geslapen als een roosje, leek mijn hele lichaam te smeken om nog een paar uurtjes extra slaap. Mijn hoofd bonkte alsof Mike Tyson aan het sparren was met mijn hersenpan.

Zelfs al drink je tijdens het uitgaan niets anders dan spa blauw. Met genoeg gebrek aan slaap ziet je lichaam volgens mij het verschil niet meer tussen spa blauw en wodka. De kater is dan ook niet meer te overzien.

We stonden op, aten wat, en begaven ons naar het centrum. Vandaag zou de training daar gegeven worden. Onderweg in de metro nog een student op wat leuke meiden afgestuurd. Het ging met iets meer moeite dan de dag ervoor. Vermoeidheid begon bij iedereen in te slaan.

Ruben gaf een training over gesprekstechnieken. Het mooie was dat er al zoveel gebeurt was dit weekend dat iedereen zijn eigen voorbeelden kon inbrengen. Zo was al snel voor iedereen duidelijk hoe deze technieken in de praktijk kunnen worden toegepast.

Alle voorbeelden die gegeven werden, plus het feit dat Ruben nog steeds in een optimale gemoedstoestand was van de dag ervoor, (hij had samen met zijn student twee meiden mee naar huis genomen en zijn student had met zijn dame wat intieme momenten beleefd) leidde ertoe dat zijn training behoorlijk uitliep.

Tijd om zo snel mogelijk de stad in te gaan om leuke vrouwen te ontmoeten.

Eenmaal in de stad besloot één van mijn studenten met de tweede vrouw die hij aansprak een kopje koffie te gaan drinken. Ideaal.

 

J dame aansprekenJ dame op date nemen

 

 

 

 

 

 

Nu kon ik al mijn focus gebruiken om op de overgebleven student te richten. Deze jongen heeft charisma in overvloed. Naast wat details in zijn communicatie bestond mijn feedback dan ook vooral uit “raak haar meer aan, ze wil je”, en “ga voor de date”.

Na deze sessie was het tijd om met de groep in een restaurant te gaan eten. Op dit moment besloot mijn lichaam dat het even mooi was geweest.

Tijdens de trainingen en coaching sessies had ik energiereserves in mijn lichaam aangeboord waarvan ik me niet eerder bewust was dat ik ze had. Nu het niet meer noodzakelijk was om te presteren, legde mijn lichaam het bijltje erbij neer.Pim slapen

Mijn ogen begonnen om de 10 seconden dicht te vallen. Ik kreeg geen hap door mijn keel en begon me niet zo lekker te voelen. Een mooi moment om er tussenuit te knijpen en even mijn rust te pakken zodat ik die avond weer zou kunnen knallen.

4 uur later maakte Ruben me wakker en voelde ik me als herboren. Hoofdpijn was weg en eenmaal uit bed kon ik al vrij snel langer dan 10 seconden mijn ogen open houden.

Even opfrissen en op naar de club. Eenmaal in de stad stond ons echter een kleine teleurstelling te wachten. Warschau bleek op zondag, in tegenstelling tot Amsterdam, compleet uitgestorven te zijn. Na een half uur rondgelopen te hebben, ontdekten we een kleine poort. Achter die poort stond een grote groep mensen. En ja hoor. We bleken zowaar het enige tentje in Warschau dat op zondag open is gevonden te hebben.

Eenmaal binnen stuurde ik één van mijn studenten direct op een dame aan een tafel af. Zo, hij was direct gesetteld. De andere student had nog wat meer moeite. Hij was die middag ziek geweest en voelde zich nog niet heel lekker. Hij praatte wel wat met leuke vrouwen, maar leek er niet helemaal in te komen.

Daarom nam ik hem apart en paste een aantal technieken toe om je gemoedstoestand te verbeteren.

Hoewel de club al snel steeds leger begon te worden, was iedereen lekker bezig. Ik was zelf voortdurend meiden aan het ontmoeten en aan studenten aan het voorstellen. Er werd gedanst, met leuke vrouwen gepraat en lol gemaakt. Mooi om te zien dat onze groep zo aan was. Zodat, ondanks het feit dat het erg rustig was, we toch allemaal nog een fantastische avond hadden.

 

 

 

Ruben en ik stonden op de dansvloer. We keken elkaar aan. Een grijns ontstond op onze gezichten. Ik trok hem naar me toe.

 

“Dit is het beste idee dat we ooit gehad hebben”.

Ruben en Pim vliegveld

 

Tot slot

Het is nu enkele dagen na het Immersie Weekend. Ruben en ik zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met reflectie en evaluatie. Ontdekken hoe we volgende Immersie Weekenden nóg beter kunnen maken. We hebben tijdens het weekend behoorlijk veel videomateriaal verzameld. Binnenkort komt een pagina online met meer informatie over het Immersie Weekend en mogelijkheid om je in te schrijven voor de eerstvolgende editie.

Mocht je nu al het gevoel hebben dat je wel mee zou willen op Immersie Weekend en zeker willen weten dat het eerstvolgende weekend niet al vol zit (we hebben tenslotte maar 4 plekken). Stuur dan nu direct een mail naar inspiratie@mannenvisie.nl met als onderwerp “Ik wil mee op Immersie Weekend” om jouw plek voor het Immersie Weekend van 3, 4 en 5 juli alvast te reserveren.

 

 

 

Reageer via Facebook

2 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field