Doodsbang Om Een Leuke Vrouw Aan Te Spreken? (Mijn verhaal)

Approach Anxiety

Daar staat ze dan. Volledig onbereikbaar. Haar prachtige gezicht en sexy lichaam maken je direct enthousiast. Maar de situatie is zo vreemd dat het nu toch echt “onmogelijk” is om haar aan te spreken.

Dit verhaal heb je jezelf ongetwijfeld wel eens verteld. Sociale druk vanuit de omgeving kan er zomaar voor zorgen dat je een fantastische vrouw laat lopen omdat je het gevoel hebt dat je haar in deze setting echt niet kan aanspreken.

Diep vanbinnen weet je best dat het regelrechte bullshit is. Hoe eerder je dit accepteert hoe beter. Vandaar ook deze video. In de video hoor je een verhaal van hoe ik in de tijd dat ik nog maar net bezig was met mijn ontwikkeling met vrouwen, een dame aansprak die in een restaurant zit. Bekijk de video om te zien hoe het verlopen is…

 

 

Als deze video je inspireert, dan is het bij deze hoog tijd om naar buiten te gaan en leuke dames op te zoeken. Minder bitchen en meer leuke dames blij maken met jouw aantrekkelijke aanwezigheid.

En zorg dat je komende vrijdag bij de Magnetische Aantrekkingskracht Workshop bent. Daar leer je nog veel meer en zorgen we dat je deze lessen ook echt daadwerkelijk onder de knie krijgt! Bekijk de video hieronder voor meer informatie over de workshop:

 

 

 

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field