10 Opwindende Manieren Om Een Vrouw Aan Te Raken

10-opwindende-aanrakingen-test

Aanraking is één van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat een vrouw zich goed voelt bij je. Het is zowel een manier om haar fijn en comfortabel te laten voelen, als om haar op te winden.

Helaas is aanraking ook iets dat maar al te vaak misgaat. Veel mannen hebben geen flauw benul hoe ze een vrouw op de juiste manier aan kunnen raken. Waardoor ze zomaar iets proberen. Terwijl de vrouw in kwestie al haar opwinding in één klap kwijt is op het moment dat ze merkt dat een man slecht is in aanraken.

Geen paniek. Er is nog hoop. In deze blog leer ik je 10 manieren om een vrouw aan te raken waardoor ze juist wél steeds meer opgewonden raakt.

En allereerst wil ik een onderscheid maken tussen twee soorten aanrakingen. Er zijn de vriendschappelijke aanrakingen. Dit zijn aanrakingen zoals een high five. Een tik op de arm. Of een speels duwtje. In principe aanrakingen die je ook met je vrienden zou doen. En dan zijn er de sensuele aanrakingen. Deze aanrakingen zijn de volgende stap, waarin je toont dat jij als man interesse in haar hebt als vrouw zijnde.

De meeste mannen hebben niet zozeer moeite met de vriendschappelijke aanrakingen. Daar voelen ze zich vaak nog wel comfortabel mee. En dat is belangrijk, want deze aanrakingen zijn fantastisch om het ijs te breken. Je gaat je hiermee echter niet onderscheiden van andere mannen. Sterker nog, als het hierbij blijft dan ben je gedoemd om in de friendzone te belanden.

Daarom gaat dit artikel specifiek over de sensuele aanrakingen. Voor deze aanrakingen zijn 3 principes essentieel. Namelijk:

  • Maak deze aanrakingen zonder twijfel of verontschuldiging: Jij bent een man, en door middel van deze aanrakingen toon je aan een vrouw dat je haar waardeert om haar vrouwelijkheid. Dat is geen enkele reden om twijfelachtig te zijn of jezelf in te houden.
  • Hoe subtieler de aanraking is, hoe beter: Al deze aanrakingen zijn bedoeld als lichte, zachte aanrakingen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze het niet voelt, ze voelt het heus wel. Door haar subtiel aan te raken toon je direct dat je niet zo lomp bent als de meeste mannen.
  • Pas jezelf aan op haar reacties: Iedere vrouw vindt net even iets anders fijn. Waar je bij de éne vrouw direct vanaf het begin al intiem kan aanraken, heeft een andere vrouw daar eerst uitgebreid de tijd voor nodig. De enige manier om te ontdekken wat voor haar het beste werkt is door je aanrakingen aan te passen op haar reacties.

 

1. Streel haar arm

Een onschuldige aanraking die perfect is om de overgang te maken van vriendschappelijke aanrakingen naar intieme aanrakingen is door haar arm te strelen. Stel je legt je hand op haar schouder terwijl je iets vertelt. Vervolgens laat je heel subtiel je vingers vanaf haar schouder naar beneden glijden, langs haar bovenarm, omlaag naar haar onderarm.

 
10 opwindende aanrakingen 6

2. Haar hand vasthouden

Deze aanraking is ideaal om te combineren met de vorige. Terwijl je vingers langs haar arm naar beneden glijden komen ze onvermijdelijk bij haar handen terecht. De kunst is om met je vingers langs de binnenkant van haar handpalm te strijken, om vervolgens bij haar vingers terecht te komen. Vanaf dat punt kan je lichtelijk haar hand optillen, waardoor je merkt of ze je hand vast blijft houden en jouw leiding volgt, of dat ze jouw aanraking al snel loslaat. Dit geeft je direct ontzettend veel informatie over hoe intiem je met haar kan zijn.

3. Veeg iets uit haar gezicht

Het gezicht is een intieme zone. Behalve haar vriendjes en vroeger haar ouders zullen er maar weinig mensen zijn die iets uit haar gezicht vegen. Hiermee onderscheid je jezelf dus direct van ontzettend veel mannen die dit nooit zullen doen. Als ze dit accepteert en het voelt voor haar goed dan plaatst ze je onbewust direct in dezelfde categorie als haar ex-vriendjes.

4. Strijk langs haar haar

Niet voor niets besteden vrouwen soms urenlang aan hun haar perfect in orde maken. Ze is er trots op en het is voor haar een manier om haar vrouwelijkheid te uiten. Het is voor haar dan ook fantastisch als ze merkt dat ze hierom gewaardeerd wordt. En in plaats van haar verbaal te complimenteren op haar haar, is het nog veel krachtiger om dit te doen door langs haar haar te strijken. En te genieten van hoe mooi en vrouwelijk haar haar is.

5. Raak haar oorlelletje aan

Een van de meest gevoelige plekken van de meeste vrouwen is het oorlelletje. Voor sommige vrouwen is dit zo gevoelig dat het voor haar letterlijk voelt als voorspel op het moment dat je haar oorlelletje subtiel aanraakt. Je kan hier in eerste instantie wanneer jullie nog in een club, kroeg of café zitten rustig met je hand langs strijken. En wanneer jullie bij één van jullie thuis zijn beland, kan je met je mond sabbelen of zachtjes bijten op haar oorlelletje.

6. Kriebel in haar nek

Net zoals haar oorlelletje is ook de nek van veel vrouwen ontzettend gevoelig. Je kan hier met je hand langs strijken. Je kan in haar nek ruiken of haar in haar nek zoenen. Voor sommige vrouwen is dit een intens opwindende ervaring. Als jullie met zijn tweeën in een rustige omgeving zijn kan het zelfs al heel gevoelig zijn om zachtjes in haar nek te blazen (houd je mond op 1cm afstand en blaas alsof je zou fluiten zonder geluid te maken). Simpelweg de lucht die ze tegen haar nek voelt kan een opwindende ervaring zijn.

 

10 opwindende aanrakingen 2

7. Subtiel tegen elkaar aanstaan

Misschien wel de belangrijkste factor die bepaalt hoe intens een vrouw jouw aanwezigheid ervaart is de afstand tussen jullie. Hoe dichter bij je staat, hoe meer emotie ze zal ervaren. Dit zou in eerste instantie intimiderend kunnen zijn. En op het moment dat jullie beide comfortabel zijn om dichtbij elkaar te staan wordt jullie gesprek direct een gigantisch stuk intiemer. Zeker wanneer jullie hierbij subtiel tegen elkaar aanstaan. Zodat jullie benen, armen of buiken elkaar zachtjes raken. Het is een aanraking waar ze niet heel bewust van zal zijn, maar die wel heel goed werkt om haar te laten wennen aan jullie intimiteit.

8. Raak haar blote huid aan

Als je een vrouw aanraakt, raak haar dan zo veel mogelijk op haar blote huid aan. Zelfs wanneer dat in eerste instantie alleen haar handen en haar gezicht zijn. De blote huid is simpelweg veel gevoeliger dan wanneer je haar door haar kleding heen probeert aan te raken. Op het moment dat jullie intiemer worden, is het bijvoorbeeld heel effectief om onder haar shirt of trui, haar op haar blote rug aan te raken. Zeker als begin, is dit nog redelijk onschuldig, en toch een heel gevoelige en intieme plek.

9. Laat haar jou aanraken

We hebben het voortdurend over manieren om een vrouw aan te raken. Besef wel dat het heel belangrijk is om haar ook de kans te geven om jou aan te raken. Als jij de enige bent die initiatief neemt bij haar, val je automatisch in het patroon van achter haar aanjagen. Geef haar de ruimte om jou aan te raken. En wat als je merkt dat ze graag wil, alleen het spannend vindt om jou aan te raken? Dan kan je haar begeleiden hierin. Als je haar hand beethebt, leg haar hand dan bijvoorbeeld eens in je eigen nek. Of wanneer jullie naast elkaar zitten, leg haar hand dan eens op jouw been. Als zij haar hand laat rusten weet je direct dat zij het ook heel fijn vindt om jou aan te raken.

10 opwindende aanrakingen 4

10. Haar bij de achterkant van haar haren beetpakken

Voor deze laatste aanraking is het als enige niet de bedoeling dat je hem subtiel doet. Wanneer je een vrouw bij de achterkant van haar haren stevig beetpakt en haar haren naar achteren trekt, wekt dit een soort oerinstinct op. Als het goed is voelt ze hierdoor een prettige rilling langs de achterkant van haar nek lopen. Deze aanraking kan je trouwens ook perfect combineren met in haar nek zoenen, omdat ze haar kin automatisch meer naar boven houdt wanneer je dit doet.

 

 

Er zijn dus verschillende manieren om vrouwen aan te raken. Kies voor jezelf een aantal van de manieren die ik hierboven heb beschreven die je graag meer zou willen toepassen. En denk eraan om haar aan te raken met volledige overtuiging, subtiel en terwijl je jouw aanraking aanpast aan haar reactie.

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze aanrakingen, laat het me weten in de reacties hieronder. Succes!

Reageer via Facebook

Leave A Response

* Denotes Required Field